takdir dan kehidupan

takdir..tu je yg kena aku terima.sgt susah sbb dlm skelip mata smua kna brubah.everythng kna setelkn sndiri dlm erti kata lain, berdikari..papa sihat mgkin dr segi dalaman.doktor ckp ok but papa xley trima sebarang berita yg mngejutkan.n papa pun xksik aku drive kete g mlaka cuz tkut something happen kt sne.lg ssh.
but then aritu papa kna thn wad ag.bcoz of trkejut cuz mama pun sakit skunk ni. dan yg mkin mmbimbangkan, mama kna wat terapi fer few months kt hospital. yg mkin wat aku risau how papa nk uruskan rumah ble mama xde n dgn kondisi papa yg skunk ni.
mama kn amek driver utk amek tikah n mrdhiah dr skolah..tu je mnyenangkan skunk smntara aku xde..
aku dh xsggup nk nanges tiap2 mlm untk pkir mende ni.ssh nk luahkan n yg always be my shoulder,didie.thnks 4 evrythng.die tau exactly yg brlaku dlm life aku skunk ni..die pun slalu ckp jgn pkir sgt sbb tkut aku plak yg skit.

dear mama,
happy belated birhtday.
just a red rose from us..
love u so much.
get well soon..

org kata stiap yg brlaku de hikmahnya. n now aku percaya kata2 tu sbb aku tgh rsekannya.just doa utk papa mama. :)

No comments: