reunion BBQ pama 2009

kehadiran :
  • fath
  • syelly
  • mien (of coz,tuan rumah)
  • pdy
  • natrah
  • jia
  • aeyan
  • faiq
special guest:
  • abg faizal :)
kisah reunion brlaku slpas sebulan brtungkus lmus brfikir scara kritikal di facebook.finally, ni je yg mampu diselamatkan.yang lain,atas dasar merantau di KL && mnyambung pngajian.
sgala prblnjaan utk mlm ni dilakukan ats usaha wang poket sndiri oke :)

seperti biasa,keadaan huru hara bila aeyan buat gila bwk pembakar yg mnggunakan gas.aku xpaham kenapa dia sgt lalai.mgkin sgt teruja.tp nseb baek umah mien de lar pmbakar wlalupun kecil :)
langkah awl,mnguruskn perut dgn snaman lompat mlompat.jia yg bru tiba dr rumah, xpsl2 join skali.
sgt seksi ini cewek.hot.pkai short lg..panas mgkin.die dgn jayanya trut ingin mngmpiskn perut sblum tiba wktu mkn.xpham nape ntrah kurang ikut serta.mgkin dh kurus :D
tba2,dgn tidak smena-mena,jia gelak terbahak-bahak dan menjerit "haha,suar aku koyak!suar aku koyak!"
camera plz.tag weyh! itu lah idea kami :D
menggeletat si kurus ni minta mien suar.haha.seb bek saiz pnggang same :D

*kompius.jia gemuk or mien kurus?
proses mmbakar brmula && kbnyakan ayam hangus dan jatuh.dan itu smua milik ntrah :)
mien & ntrah buat keje snang hanya mmbakar mnggunakkn elektrik.kurang asap dan cepat.
jia,faiq,fath brtungkus lumus mmasak kntg yg dibawa ntrah.pnat jia kna mmbunuh kntg2 tuh..
fath ckp"ko kna rebus kntg ni dulu,bru bungkus,bru sng nk bkr".
syelly mnyatakan "pnat lar.bley tak kalo ayam ni dh msk,die trbang sndiri kt pinggan"

*aku cbe imagine kalo ttbe ayam trbang ke pinggan smbil mnjerit kepanasan sbb trbakar! :DD

bile start je mase mkn,ntrah yg smpai dulu even die yg kompiden sgt die tgh brdiet.konon!blah! :D even mse mmbakar pun, die mngunyah.bygkan btapa lahapnye dia.haha
ntrah ckp" aku jamah je" blah!tipu!

ibu mmulakan waktu mkn kami dgn tajuk "sape yg akan kawen dulu?"
jwapan?wawa! yana! fath! oke2..
tp bkn ntrah sbb die mnyangkal dgn pnuh jaya :D
tp xpsl2 ttba trus cerita psl perihal cinta ntrah ketika berumur 17thn dgn az*** dan ketika umur 19thn dgn a*z**..
dan ntrah sgt terkna mlm tu sbb asyik brcerita tntang manjanya die & lmbutnye die..
ibu said "ntrah,u have to change"
&& kami sgt stuju dgn ayat tuh :))

smbil mkn meehoon ntrah.sedap.sedap.ye btol.sedap!
kentang die pun sgt sedap!keras tp lmbut.mcm ntrah. :D
fath kaki mkn kentang & nenas.die mkin tembam oke
fath bg tips mlm tu knape die lame dgn en.mizie "sbb die lar bf & die bley wat kwn"
tp cerita msih brpokok pd ntrah. "jgn tkar topik.fokus kte pd natrah shaja"
bygkn mke merah die.tp die masih smngat brcerita tntg kisah mnja die dgn a*z**

sempat berfoto foto dan last pose big L on ur head fer those yg xdtg.
xpe.nnt juin kami lagi oke :)
rindu sme yg xhadir.
pnat nk tulis. :))

mlm nmpk tua.syelly prlu pulng ke kampus ksygn.
aeyan dh sbuk brtelefon.xpham nape die bz sgt.
aku,fad & sylly cme jln kaki pulang ke rumah aku & aku sgt xmngerti nape dyowg xjmput ktowg naek kereta dyowg.kn satu jln.aku pham keadaan kereta faiq yg penuh.
tp natrah,kereta die kosong oke.!pnat je kami bye2 dgn mke pnuh brmakna"tumpngkn lah ktowg"
tp die xpham.die cme bye2 kowg.budus.

mlm reunion xselesai di situ.biar pnat,aku ttp upload gmbr2 di facebook ats tujuan mnjeleskan rakan yg tiada.
sprti biasa keje tag2 juga dijalankan.special edition tag hnya utk ntrah & jia.
ntrah "si ayam hangus", jia "si cawan starbuck"

*rakan-rakan yg hadir, terima kasih atas sokongan
*rakan-rakan yg xhadir, sila kemukakan surat tunjuk sebab di facebook

*sayang && sgt rindu dgn kisah pama crew
*suggestion: bley x wat movie kisah pama & sigs.haha



No comments: