i just miss my granny nanny :(

rindu dengan nenek saya :(
&& last day before she went back pun dah planning nak spend time with her.
but, she got another plan. dating. so, takkan nak ganggu.
so, aku pun pergi dating jugak lah :)

dia balik rumah awal bajet macam rumah jauh sangat kan. padahal 20 minit dah sampai :)

&& other thing nenek saya yang pantang ada wifi ni, mesti nak online. tapi disebabkan kawasan beliau takde wifi, so, jaranglah online. so, jaranglah dapat berkomunikasi.
ceyh. cakap macam takde handphone. ok. aku malas nak taip msg & she know me well.
sebab tu, dia akan pesan, "kalau free, CALL". "bukan kalau free, message lah". no! :)

few days haritu dia online. oh i miss her damn much :)



sempatlah berborak. tentang bosannya cuti dan rindunya pada shah alam.
another things, she asks for having vacation nanti :)
only for us. TWO of us :)



dan disebabkan ini juga, aku nak sangat kerja untuk kumpul duit sendiri.
i'm dreaming for relaxing at spa. haha. tinggi impian kau.
bukit tinggi pun macam seronok :)
tak salah kan bermimpi?

bye :)

No comments: