hari ini hari rabu.


hari ni hari rabu. memang rabu. unless kalau dibaca hari lain, jadilah hari lain kan.
saat ni, aku masih di kerusi empuk milik aku di unit promosi kesihatan di poliklinik Hospital Sultanah Aminah.
kenapa kerusi ni aku kata milik aku? sebab aku dah cop dulu. haha. btw, aku je yang duduk kat sini. okbye.

macam biasa, hari rabu penuh sangat orang. yelah, sebab tiket wayang murah kan.
ok. takde kena mengena. tapi hospital memang penuh gila gaban macam nak mati pada hari Rabu kalau nak dibandingkan hari-hari lain. tapi hari sabtu, ahad, aku tak tau lah. sebab aku tak kerja.

dan hari ini jugak aku rajin gila bawa laptop pergi kerja. konon-konon nak main game. tapi mcm sheeettt. software tak boleh baca plak semua game ni. MacBook ni memang software dari lain-lain kan. harap mahal je.

tapi tiba-tiba aku kena layan 3 orang budak entah dari mana. mak bapak tinggalkan, aku lah kena layan. tapi budak sorang ni lah yang paling hyper. Chong bi Jing namanya :)



walaupun penat layan, tapi nampak macam aku ni mesra kanak-kanak sangat kan.
miahahaha. ok bye.

ni lagi satu buat aku gelak sorang-sorang. photobooth dalam Mac ni. jom jom :)




ada yang lagi extreme. tapi takut lah plak aku nak letak. sebab aku pun seram tengok.
hahahaha.

ok. nah original punya. aku masih sempurna :)

bye :)

No comments: