Day 15 of photo challenge

Day 15 : A photo of you with a member of the opposite sex.

nah!



ini salah satu kawan baik lelaki muah muah selain Jazli anak pakcik Jumain tu.
ni Fadhzli anak Pakcik Roslan.
dia baik sangat. rindu sama dia. gambar ni pun masa diploma dulu.
part 3 means masa kami 19tahun. di Klebang, Melaka.
rindu saat dan suasana tu.
tapi since degree kurang bergaul sangat kecuali kelas Arab. hehe
sekarang dia tengah struggle kat rumah tu sebab dia patah kaki before cuti haritu :(
jatuh masa mandi air terjun. harap kau sihat fadh. kau rindu nak gossip dengan kau.

ohh, dulu dialah CNN kitorang. tanya apa saja, mesti dia tau :)
ohh, dulu dia pernah crush on me. haha. tp kalau siapa buat hal dengan aku, dia crush muka kau! haha
tunggu naik sem, kita lepak ok. winddduuuu!

bye :)

No comments: