feeling not gooood

stuck for a half bad day today.

  1. first. gaji tak masuk lagi.
  2. second. parking tempat mahal lepas tu dalam purse takde duit. thanks.
  3. third. sebab takde duit kenalah withdraw kat bank kan. bank jauh. kena lintas jalan,pergi bangunan depan punya depan. berpeluh. dengan puasa lagi. pffft -.-
  4. fourth. charger laptop melekat dekat soket. sebab tu aku balik lambat. sebab bertungkus lumus nak tarik plak tu keluar. atlast tercabut jugak tapi tangan aku sakit. lepas tu agak-agak apa jadi kat charger tu? ce teka! ROSAK. terima kasih!
  5. fifth. i have to spend my salary untuk ganti charger laptop tu because its not mine :(

yus baru call. dia di uitm melaka. omg, i wish i can go back there. to be with them.

i need hug. wish you here.
thank god esok sabtu. nak tidur puas-puas.


hope so.
please be good yuh.
bye :)

No comments: