suatu rahsia..

everyone de rahsie sndiri n sumting dyowg try to show off sgt2 rahsia tu smpai de je org yg pham. obviously lak tuh. hanya dgn tbe2.non-expected. n im totally suprised with dat & aku xtau cmne nk brdpan dgn sume tuh. aku bkn lah jnis suke mndiskriminasi tp ntah lar.mgkin perasaan trkejut buat aku kna trime bnda ni sket demi sket..
n one thing mgkin de sumting secret yg xptut kte btau kt org even betapa rapatnye die. mgkin tu jdik hak pribadi sndiri dan hanya yg trlibat je yg tau.diam2 sudah.kau akn lbh sng mcm tuh.xyah nk pkir pe org kta. just pretend everything find :)
act,apa yg jdik prnah jdik kt aku mse dlu..im learn from dat thing..result aku jtuh hnya sbb tuh.bdow kn aku. now, turn die. nak tlg pun, cme diri sndiri je boleh. xgne pun nk ckp.
n sbb ni jgak mgkin akn de konflik yg brlaku. ble n pe konfliknye, hanya masa yg tntukan.aku xbrani nk ckp tp aku dh tgok prmulaannya. happen again n again.
rahsia yg aku smbunyikn aku dh btau kt seseorg yg aku trust. pristiwa yg sgt aku xbley lpe smpai skarang. mgkin kprcayaan tu hilang sjak brlaku kjadian tuh & buat utk aku tidka mnerima sesiapa pun skrang ini melainkan apa yg aku dh de skrang.im happy with my life now.
so, back off loser!bye :)

No comments: