latest dan newest

dah lama tak mentelaah laptop dan internet skali gus hnya kerana mngformat balik lptop ke window 7. thnks adam :))
terbaru, tjuk utk group aku da pun approve dan ktowg dh pun kompem dgn celcom utk urusan interview dan event. so, xprlu aku dgr prtukaran company yg mmusingkan kepala aku.

terbaru jgak, di rumah sewa aku, wujudnya bath tub yg xdiingini. tersumbat oke! dan mse tu kau tringin sgt blik umah sndiri dan masa tu jgak aku merasakan rumah sendiri adalah yg plg hebat dr segala-galanya.

terbaru jgak, ada lah seorg org yg xprlu dimentionkan sudah pun femes di mata lect,pak guard dan sluruh plajar uitm ats tindakan beliau.owh,hebatnya kau mencabar kami. hnya kerana xdpt survive utk induction week mmbuatkan kau cuba menmpah tiket kluar dr mscomm. utk few week je dik, afta tht, xde org nk sentuh kau.
aku pun jdik xpham nape anak-anak bru msuk ni sgt mnggeletat xbley disentuh. stndart lah untk mggu2 awl then, buat lah apa kau suka,xde org nk halang.utk apa yg trjadi di uitm skrang, no rules utk pakaian yg ketat dan warna rambut selain hitam.legging,no hal lar.ohoi.

terbaru jgak,aku baru sja memohon utk ke degree. prtma, broadcasting, kedua adalah publising. aku msih kompius dgn pemilihan aku. dan kau jga masi kompius dimana kedudukan degree kami.ura-ura di mlaka. oh tidak.no life lah.cukup2 DP dan MP utk 6 sem.kalau bisa aku lukis peta prjalanan dalam DP,MP aku berjaya lakukannya. :))


1 comment:

Beyta said...

iya mascomm gurl... klu buat degree kt SA fakulti kita berdepan sahaja~