moment moment

no idea masa mnulis tajuk ni.tapi aku terasa nk menulis. semalam menonton V3-Samseng Jalanan.filem yg penuh aksi.no doubt lar. tp hanya semata-mata motor dan race. yg menonton pun most of them adalah rempit. takut gak :) tapi xsangka lak ada jga mat rempit yg setia macam rudy tu :) i tot perempuan hanya simpanan mereka semata. bout kamsah or lisa surihani, hnya menggunkan mimik muka shaja. no words yg keluar dari mulut dia. tapi siapa kata senang.nak buat mimik muka pun susah.tp aku xpaham kenapa nama dia kamsah? :DD

next week will be our event.big event.MITC melaka.27,28hb March. till now, i have no idea nk wat flyers, poster. buntu. kalau lah otak kau cepat sikit bergerak.

till now,aku xsabar nak tggu detik2 tu. aku melihat seseorang berani untk mngubahnya.kenapa aku tak ekh?macam mana aku memulakan.aduh.kalau lah aku kejam.kan senang. :((

1 comment:

Beyta said...

citer tu best ke? urk.. pd i citer tu entah kehape2... huhu..