Karnival Komunikasi 1Malaysia 1Media



dis is our flyers.&& made by my own. :DD

oh hye. lme sudah tak menulis.macam macam sebenarnya.sgt busy utk few weeks.masa berjalan bersama2 duit && now i hve 2 survive without money.aduh.nak mintak ag?mati lah :((

few days before event,macam macam benda we had to face and it about to change our company.gila! last minute.but thank god. Kelvin save us. he da one who r we r dealed with about da event. thanks a lot :DD

kami under Celcom Blue. represent corporate means pakai kemeja tgh panas.haha. gila.
hari yang sgt panas dan panas. fer two days berdiri tegak tgh panas smbil menjerit membuatkan kulit yang putih bertukar.suara yang lancar makin pudar :DD

btw, at least aku dapat jumpa Zahiril Adzim.he so cool :)) comel nye die. dapat tgkap gmbr dgn die.salam.macam xnak cuci tgn :)
dapat jmpe nas-t, anita bahrom && nabila huda. i met nabila huda di toilet.die sgt cantik even pregnant pun..
fer two days event ni, byk kali nmpk my zaquan :) tp sekadar tgok je lah.try to talk but nothing :) gigil berdiri sebelah die.y? hmm tp nmpk die dgn sumone else.ok bye :(

tp last day, kami berjaya kumpul rm515 utk disedekahkan pada rumah seri kenangan cheng.thnks fer those yg donated :) im proud of it actually :)
bundle?haha. rm1. harga hujan.haha. penah jumpe baju rm1?yg masih elok dan cantik?preety cool huh :))

now, aku yg paling terukk menerima kesan.im burn.totally burn.sgt hitam.tgn hitam belang.bak kata aziem,im oreo! :D
kulit kepala aku pun mengelupas,now leher pula.
da worst thing, my lips.teruk.pecah & bengkak.xpasal2 dituduh bercium.haha.bodoh! :DD

it really fun having an event mcm tu.thnks fer support :DD
done fer now.bye :)



No comments: