My Name is Khan

ah sangat teruja bila tengok cerita ini wujud dlm pendrive aku. hindustan lar katakan :))
yang penting cerita ini sangat best. && who said hindustan perlu ada tarian gunung pusing2 tu untuk seronok? dalam cerita ini xde pun.so, xlah buang masa aku untuk dengar lagu yang aku sendiri xpaham.

lakonan shah rukh khan sngat best. hensem nye die :))
kajol sangt cantik. best nye :DD

biarpun jalan cerita dia agak sedih tapi film karan johar xpernah mengecewakan.
before this kabhi kushi kabhi gham. tontonan favourite dulu :DD
yang penting best lah cerita ini.

'my name is khan and im not a terrorist'


No comments: