ss2 Murni, petaling jaya :)

kedai makan ni dah lama aku usha. pergi sekali sama sama kak aida, kak bebe. teruja. makanan banyak.
boleh mati kalau makan sorang ikut 1st impression bila tengok hidangan yang sgt banyak.

kali kedua pergi, tutup pula. kali ketiga plan, farisha busy.
ok. kita memang xde jodoh.

tapi kali keempat, hai ss2 murni :) hari ini kita berbuka di sana :) kita bawa SITI farisha dan yusmirnadia.
ramai nye orang.
tapi bila dah jodoh. senang je dapat tempat duduk ;)




aku makan spageti carbonara. yus makan chicken chop special.
farisha makan roti hawaii. pink panther dan ribena longan jadi hidangan minuman :)

kenyang sungguh. macam nak pecah perut ni.
thnks farisha bawa kami ke sana.
err.lupe jalan. macam mana?
lepas ni jom ke ice room ;)


No comments: