apologize accepted :)

entah bila idea ini datang. rasanya bila mardhiah buat onar pada majlis aku.
entah apa angin dia. semua gambar dia tak senyum. buat hampir semua gambar konvokesyen aku jadi ralat.
kau tak seronok ke aku konvo. cis.

maka, terhasil lah minta maaf secara terbuka.
melalui facebook. eh, itu dah kira terbuka.
kang aku suruh melutut dengan orang ramai, nak?
aku pun tak nak.


dan mardhiah bukan orang pertama yang kena.
sebaliknya si gila ni. dia lebih pantas.
cuma aku tak expect apa2, tapi bila lihat, keseronokan itu timbul.
nampak lebih ikhlas :)


nampaknya ada orang baru.cik farisha :)
kenyataan anda diterima :)
tahniah!

ini sekadar hanya merapatkan silaturrahim :)
bukan susah pun utk post di wall saya kan ;)
bye ♥ :)

No comments: