minggu stress dah bermula.

banyak benda dah tertangguh. dengan laptop tak bercharger, hampr seminggu tak buka laptop. makin stress. kerja pun dah banyak tertangguh.
next week, segalanya final test.makin botak kepala aku kena fikir.
lagi-lagi production ada lagi seminggu sebelum live.
dan untuk ketika ini,aku boleh lah senyum sebab ada confirmation daripada Dayang Nurfaizah. harap-harap semua berjalan lancar :)

ohh. ada satu entry aku nak bagi. pasal melepaskan rindu di Melaka :)

tapi beri aku waktu untuk seketika. mereleaskan tekanan dalam kepala.
siapa boleh tahan kelas 7 jam straight. tiada break. dalam studio yang sangat sejuk.
untuk melakukan pertama kali,mungkin menyeronokkan tapi lakukan berulang kali dalam masa 5,6 jam benda yang sama, mungkin akan stress.

ok. bukan mungkin tapi MEMANG STRESS!
itulah kelas production. bekerja dengan camera, artis, dan stopwatch. stress lagi.

bermula minggu ni tiada lagi seronok, beronok-ronok lagi. cukup percutian di Melaka, kini minggu stress dah bermula.
jadi, chaiyok! :))

bye :)


No comments: