exam fever.

haaaa. dah habis production masih tak boleh rehat lagi.
teruskan dengan exam. dah baru je berlalu Eletronic Media Marketing pada 28 April lepas.
dan baru je pagi tadi berakhir Media Law yang memeningkan.

entah apa kes secara mendadak gigi aku boleh sakit hingga hilang fokus menjawab tadi :(
tawakal je lah.
oh. dengar cerita ada yang kantoi meniru. haih. suka buat masalah sendiri kan.
sendiri buat sendiri tanggung. tapi kenapa kau kena dari sequence aku? shame on you!

next paper lusa. arghhh. Interpersonal Communication.
hint memang ada. tapi otak masih belum fully empty utk masukkan ilmu baru lagi.

tak sabar nak habis. ada lagi Broadcast Critique on 9 April.
dan....final test production dan submit report. arghhh. minutes meeting tak settle lagi.sigh.

good luck everyone :)

No comments: