BFF Contest with EightDesigns Boutique :)


sebenarnya aku saja je hantar gambar untuk contest ni, tak tahu plak termasuk.
ni pun bukan first time muka aku masuk contest ni.
sebab dulu ada si Lina Lollipop ni yang join. pilih gambar yang ada muka aku.
nampak sangat tumpang glamor gua. hahaha :)
dah dapat hadiah, tak nak share plak tu.okbye. ;p

what should you do?

first, kena like page EightDesigns Boutique ni dulu.




then, baru like gambar gue :)

Align Center


ini saya dan 'kawansampaimati' saya. cik yus pipi botox!

dia dah dapat kerja. agak-agak nak bercuti kat mana ye :)

tiba-tiba teringin ke Universal Studio, Singapore :)
bye :)

No comments: