selamat pengantin baru abang :)



3 , 4, 5 June 2011
Selamat Pengantin Baru Azrul Azizi & Azie :)

kenapa tiga hari? sebab 3 June 2011 bernikah :)
sebab 4 June 2011 bersanding pihak perempuan :)
sebab 5 June 2011 bersanding pihak kami, iaitu pihak lelaki :)

malas nak cakap banyak. jom checkitout gambar :)

4 Jun 2011



Azrul Azizi, who are we do call him 'abang besar' :) with kak Azie. is it we have to call her 'kakak besar' too? ;p



my cousin-cousin yang setia menanti dalam kepanasan :)

pengantin bersama sepupu-sepapat perempuan hok gojeh :)


aku saja letak gambar kau lina lollipop. haha. mak cik ni dah tak sabar nak kahwin.



5 jun 2011






aku rasa catering gaya ni nampak perfect :) murah pulak tu ;)




budak kicik yang semangat ni berusia 7 bulan. Amirul Saher. kami panggil dia KFC! sebab peha dia macam ayam. comel sangat dia ni!!!!

pengantin oh pengantin, semoga berkekalan dan cepat-cepat dapat anak yang comel macam si KFC ni! :)

bye :)

No comments: