"sepuluh" things i wanna to say to one person

still dalam mood 'sepuluh' lagi ni.
&& bersempena genap 8 bulan ni, kawe nak ghoyak sikit kat abe we.
mu dengor jah.

1. Terima Kasih walaupun kau selalu buat aku marah.
2. Thank You walaupun kau selalu buat aku kecil hati
3. Syukran walaupun kau selalu buat aku menangis
4.
谢谢 walaupun susah betul nak ikut cakap aku
5. Salamat walaupun kau susah nak puji aku
6. Merci walaupun kau tak suka apa yang aku suka
7.
Vielen Dank walaupun kau selalu cubit aku sampai lebam
8.
ありがとう walaupun sekarang kau susah nak main gitar untuk aku
9. Gracias walaupun kau suka influence aku buat benda mengarut
10.
धन्यवाद walaupun kau selalu ego taknak mengalah
tapi

1. Terima Kasih sebab mampu buat aku gelak.
2. Thank You sebab mampu buat aku senyum.
3. Syukran sebab mampu buat aku rasa macam nak tarik telinga kau biar lagi besar.
4.
谢谢 sebab buat aku rasa kau ni kadang-kadang romantik jugak.
5. Salamat sebab penuhi apa yang aku nak.
6. Merci sebab marah kalau aku salah makan. dah nampak tu kau ambil berat pasal aku.
7.
Vielen Dank sebab bagi pinjam bahu kau bila aku rasa nak terjun bangunan
8.
ありがとう sebab selalu bagi semangat bila aku rasa ada batu besar duduk dalam kepala ni.
9. Gracias sebab nyanyi lagu 'marry you' perlahan-lahan walaupun kau tak suka bruno mars.
10.
धन्यवाद sebab kau mampu dengar segala cerita dan bebelan aku bila aku moody dan rasa nak bercerita.

&& because completed my weakness.
Abe We,
happy 8 monthlysarry



bye :)

No comments: