Day 19 of photo challenge

Day 19 : A photo of an object from your childhood

nah!


actually gambar ni ambil dari pakcik Google. sebab aku punya entah pada siapa.
dah bertukar milik mungkin. comel kan kasut ni. winndddu! XD
dulu ada tersimpan rapi dalam almari. tapi sejak almari tu dah dibongkar mama,
everything dalam tu semua mama buang & barang yang masih elok diberi pada orang lain.

kasut ni ada 3. Barney, Mickey mouse, Minnie mouse.
papa belikan masa papa pergi overseas dan masa tu aku dalam umur .... hmm. taktau/tak ingat, bye.
kasut ni macam sarung kaki dengan kepala yg besar kat depan tu.untuk buat tidur je.
takpaya bajet nak jalan-jalan kat luar pakai kasut ni, kena pukul dengan mak aku kang.

oklah. penat sebenarnya punggah rumah cari barang childhood ni.
atleast jumpa jugak dalam internet. terima kasih pak cik Google!

bye :)
fds ♥
written by fadhillasamsudin

No comments: