konsert SORE di astro Fiesta :)



tu diaaaa :) Uitm Angels :)
'Fadhila Nadirah" pegh. aku pantang orang salah eja nama aku -.-
tapi takpelah demi boss angel tuuuu, aku maafkan dia dah. ehem ehemm. haha

ni credit untuk Konsert Sore di Kuala Lumpur feat Tilu & Couple.
aku rasa still lagi berulangan di Astro Fiesta channel 100. cubalah tengok ye :)
kena tengok dari awal, sebab awal-awal tu nampaklah muka aku.
depan camera, hameeekkk kau :) sebab aku iring Sore ke Bilik Artis + aku bukakan pintu untuk mereka :)

tak kisah lah. yang penting itu besssst :)

bye :)
fds
written by fadhillasamsudin

No comments: