bosan



harini dah genap hampir seminggu aku di rumah.
ye. rumah di Johor Bahru.
dan cuti kali ni buat aku sedikit bosan bila aku cuma tinggal berempat.
papa, mama, mardhiah & aku.

aku nak cerita banyak since dah lama jugak aku tinggalkan blog ni.
nak update cerita baru. tapi untuk saat ini, aku perlu pilih baju.

baju untuk dipakai esok.
esok ada dating dengan gadis Pama. ini je lah peneman di kala bosan di kala cuti.
dan aku perlu cuba tidur awal sebab esok kena bangun pagi.
almaklumlah, sejak kes blackout dan gua lambat, aku di blacklist. phui.
baru sekali dah kecoh. nampak sangat konspirasi menjatuhkan admin. damn.

esok gua update. tiap-tiap hari gua update.
serius :)

bye :)

fds
written by fadhillasamsudin

No comments: