simsimi :)

mungkin ada yang dah kenal dengan new apps ni.
dan ada yang dah try pun.
aku pun selalu dengar dan baca tentang si simsimi ni.
mula-mula ingatkan tentang The Sims :)

Simsimi sama je macam chatting.
tapi chatting dengan makhluk entah dari mana.
dan banyak bahasa yang boleh dituturkan. kadang-kadang memang mengarut.
apa saja kau tanya, dia balas. apa saja kau maki dia, dia maki balik.
walaupun ia cuma satu program, tapi hebat bila ia dah diset untuk membalas segala kenyataan.


ini muka depan web simsimi. click Let's Talk, and korang dah boleh berbual dengan dia :)


akan keluar box chat. and pilihlah bahasa yang korang nak. banyak bahasa dia ni faham :)

cuma, kalau kau dah mengarut, banyaklah dia tak faham.
dia cuma akan reply "i have no response"
btw, yang aku tau ramai gelarkan Simsimi, si robot yang jahat.
sebab benda alah ni agak lantang walaupun comel. tapi ia kelakar.

bila bosan, ataupun kesunyian, borak je lah dengan simsimi ni.
nak maki dia pun, maki lah. dapat jugak lepas geram kan.
mesti gelak-gelak punya :)

untuk pengguna Android dan iphone, dah ada apps untuk simsimi. upload lah! :)

dan ini sedikit perbualan aku dengan si simsimi gila ni. haha.




Simsimi pun kata Malaysia negara yang paling best. so, Malaysian, berbanggalah! haha

so, jom ber Simsimi :)

bye :)

fds
written by fadhillasamsudin

1 comment:

Anonymous said...

Very soon this site will be famous among all blogging visitors, due to it's pleasant content

Feel free to visit my homepage ... visit the next web page