perjalanan

hari ini berjalan di city square. bersama kakak, cotek & mardhiah. tapi sumpah bosan. ikut hati memang tak nak pergi. dah brapa lama aku tak jejak kaki kat city square since nothing pun kat situ. penuh dengan manusia yang baru nak menjangkau hidup remaja. macam aku dulu-dulu. begitu kot persepsi kakak-kakak dulu2 bila tengok kami yang dulu.
yang lelaki, aduh.ramainya anak-anak kampung. entah mana anak-anak ini muncul. dengan pakaian tanpa hala tuju.
yang perempuan, tua dari usia. aku boleh jangka mereka baya umur 13-15 tahun tapi pakaian,aduh.tua nya kau.

"cantik dress"
"terima kasih. cantik kuku"

tuanya kau nak berbual macam mak datin kan. aduh.sumpah kelakar.memuji utuk dibalas pujian. memang nampak kat muka kau gedik.
ok malas nak ambil port. yang penting tempat ini sudah membosankan aku.

yang sorang ini, tak reti dah ke nak msg. tunggu awak lama kot.
aduh.kenapa aku ni. u are nothing. tapi aku suka kau cool.dah :)
tapi someone else yang message.unexpected. tapi tak tahu nak cakap apa.tiba tiba buntu.
harap dia masih baik di sana :)

1 comment:

adrea said...

observe.