karakter mengikut tarikh lahir.

web ni memang bukan aku yang jumpa tapi adik aku,fad.
ntah mahu tak mahu untuk percaya.
tapi suka untuk selitkan di sini.
tapi hanya utk aku dan yang berkaitan lah :)

Kalau anda dilahirkan pada 2Hb, 11Hb, 20Hb, 29Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.2


no.2
----
Tak kira apa pun, anda akan disukai oleh semua orang kerana anda berperanankan Bulan dan semua orang suka akan bulan. Em...bagus! Anda suka bermimpi siang. Anda kurang berkeyakinan terhadap diri sendiri. Jadi and perlu membuat perubahan ke atas hidup anda. Anda adalah seorang yang sukar diramal kerana anda membuat perubahan berdasarkan masa dan keadaan. Anda juga seorang yang mementingkan diri sendiri tetapi anda mempunyai bakat dalam muzikal, seni dan komunikasi lisan. Sikap anda seperti bulan yang datang keredupan dan pudar jadi semua orang boleh mengetahui perubahan anda. Anda boleh menjadi Mahatma Gandhi yang kedua kerana cinta akan keamanan. Anda juga seorang yang bertanggungjawab dalam keluarga. Pasangan ideal anda adalah no.2, 5, 9.


no idea nak percaya atau tak.tapi suka untuk nyatakan mostly its true.mybe just kebetulan :)

so,fer those yg nk tahu
just go to this web :)
KARAKTER,MAKNA MENGIKUT TARIKH LAHIR




No comments: