cakap salah.tak cakap pun salah.



kadang kadang kan buntu bila tersepit tengah tengah.
tersepit dengan keadaan dan kepercayaan orang.
bila kita buat benda betul ada je yang salah di mata orang lain.
memang nak tunggu aku betul2 buat jahat kot.
tak pasal pasal nama aku kena blacklist.aduh.
tapi kan rasanya mungkin mereka gusar atau cemburu.
kan aku dah cakap "cemburu tanda tak mampu" :)
pandai-pandai lah jaga.
"if you treat her/him right, dun be upset when sumone else does" :)
so,treat her/him right.senang kan :))





tapi kadang kadang rasa bodoh juga.
bila dapat kepercayaan,memang tak pernah nak guna dengan baik.
bila orang dah tak percaya,tanggung lah sendiri.
suka hati lah.cakap tebal mana pun kalau dalam minda dah set "u are cannot be trusted anymore", sama je. still xboleh dipercayai jugak.





hadapi dengan senyuman :)

No comments: