banyak benda lagi pusing kepala

ok.tema untuk minggu ni adalah terus perpusing.
pusing dengan jalan raya. pusing dengan keadaan sekeliling. pusing dengan orang.

entah lah. kadang kadang rasa semua nya tak betul.
kita salahkan dia, dia salahkan kita.
terus jadi kelam kabut. dia rasa dia punca, aku rasa aku punca.
macam mana nak selesai.
bila rasa mau, kau datang.bila tak nak kau hilang.
aku suka quote yang aku lihat di muka buku.
"oh! i forgot. i only exist when you need something from me"
kalau lah kau rasa nak buat macam tu.
its better for you to step back coz awk takkan berjaya.terima kasih :)

pusing Sunway Pyramid dengan rakan kesayangan muaah muaahh :)
seronok nya bila mampu menghabiskan duit dengan shopping.
tak sabar rasanya nak keje.nak hilangkan rasa kedekut ni :DD

few days even rasa kehilangan sesuatu, tapi tiba-tiba aku rasa lengkap :)
kenapa ye.timbul balik perasaan yang dulu dah hilang.
cuma aku tak nampak apa-apa lagi since aku still di bawah lingkungan sesuatu.
haih.bagaimana nak mulakan.hmm.
bye :)

No comments: