petik lagi dan lagi

pusing pusing area kl.dua hari berturut. kaki sakit kereta manual hadapi jammed kl.
pening layan orang sana sini. hampir kena langgar dengan motor.nasib sempat elak.
hasnor,aizat dah membebel macam mak nenek.sayang juga kau kat aku ye.haha :DD

pasar seni :
hadapi bermacam ragam. hanya untuk satu scene dalam short film.
tertangguh kerana hujan.buat apa yang mampu.
lihat suasana sebenar lagi hebat dari dalam tv. oh,ini rupanya central market.
scary nye orang- orang kat sini.
tak dapat nak lihat sisi seni perform. ezzat asyiq, maaf. stuck kat food court.lapar ;)

malam, ditinggal rakan baik :(
biarkan dia berdating. ada lagi 6 orang mampu jaga aku ;)
dengar lagu ciptaan cech adrea :)
tapi xmampu nyanyi ikut kod :( maaf.sabar juga kau ni. :)
dengar die petik gitar smbil nyanyi sama2.
seronok. ada lagi tak lelaki macam die? :)
sedar sesuatu, gitar mampu buat wanita lemah termasuk aku ;)



lagu kau enak didengar, enak dinyanyi.
tapi masih tak dapat, unless kau bersama-sama aku :)
satu hari yang sgt penat.
bye ;)

No comments: