setengah hari yang penat.

pagi buta dah mulakan hari dengan membuang masa di hospital.
ah, kerajaan. ken aberatur panjang. tapi entah apa entah. ish.
"appoinment scan ni mungkin tahun depan sebab ramai sangat"

suka hati lah. dah malas. aku dah sihat dah. malas nak pikir.
semua lambat.sekarang kena tunggu balik KL. entah lah.
tiba-tiba benda ni complicated. malas.

oh. memang gila kena naik bas ke KL semata-mata nk teman kakak balik jb petang tu.
sampai Serdang jam 3.45 petang dan berangkat pulang ke jb semula jam 8 malam.
ish. penat lah. heyy, cuti satu hari jemm bagai nak gila. memang semua kena balik kampung ke?

tapi yang aku suka bila perjalanan bermula.
eh, memang tipu kalau tak berbual dalam kereta dengan kakak.
masing-masing buka cerita. tentang dia. di bawah satu negeri biarpun berlainan daerah.
bila dah cerita, kepala mesti teringat saat-saat yang berlaku. dah terpaksa senyum sendiri.
nmpak gila tapi itu yang bahagia.

ish. budak kecik ni dah rindu sangat ke. dari tadi asyik call tanya kat mana.
"adik, kau dah sampai sedenak ke?"
"eh. berdenak-denak lagi baru sampai lah. bising!"

bila dah bergabung empat fadhilla, pening kepala.
bising lah rumah. tak henti gelak.
itu yang seronok. ganti rasa bosan kat rumah ni.

ish. lambat 20hb ni. cepatlah. aku rindu semua di KL.
dah banyak plan ni. harap menjadi :)

broga hill. macam seronok je :)
ice skating. seronok juga.
ice room. dah lama tunggu awak :)

ada yang ajak shopping sempena konvo nanti.
nanti kan ;)


ish. tudung tak carik lagi. nak pakai apa konvo nanti.
perlu nampak cantik :)
jerawat, hilang lah :(


No comments: