mari berbalas entry ye :)

aku nak cerita tentang hari jadi/ hari lahir/ birthday/ bornday/ or what so ever.
tapi nanti dulu. relax dulu.
ingat tak entry tentang maaf secara terbuka yang main-main by Aini Haslina?
haa. dia buat kenyataan balas.
wah. perang dan serrrangg! haha.

ushar sikit - http://aihashus301.blogspot.com/
*ceyh. gua promote blog lu ni :)

banyak point kau kan.
guna adik aku jadi backup. cis.
pakai kfc jadi backup. cis lagi.
guna title KORANGKENABEB jadi backup. berkali-kali cis dah ni.

okaylah. sebagai seorang yang baik hati.
aku nak greylist kan nama kau.
maksudnya nama kau tak blacklist sgt, tak whitelist sgt. greylist je.
selepas ni idea kau mungkin diterima pakai tapi akan dipertimbangkan sedalam-dalamnya.
sebab takut siri KORANGKENABEB datang lagi :)


bye cik Lina Lollipop. nama kau. dilla bagi :)
senyum sikit. kuci kuci :)

bye :)

No comments: