ada perkara lelaki patut tahu.

"dear boyfriend, do not tell your girlfriend that they are useless in any way. it might hurt them silently"

ada benda yang lelaki patut tahu tentang perempuan.
dan aku tahu perempuan pun patut tahu tentang lelaki. tapi lelaki harus tahu betapa lembutnya hati perempuan untuk dijaga. sekeras mana pun perempuan itu, they should know, dalaman wanita sangat super duper halllluuuussss sangat :)

"dear any men, mind your words when you talk to a lady, we females are very sensitive even if we may see tough on the outside. the toughest are usually the most sensitive" (mimsy macintosh, facebook user, 2011)
.

seriously, mind your words. perkataan yang diungkap lebih bahaya dari perbuatan yang dilakukan.
bukan nak attack siapa-siapa, tapi everyone patut tahu semua itu. termasuk saya :)
tapi kalau kata-kata tu cuma guraan, just accept it for fun :)
tiada salah pun.

even we say we are okay, plsss pujuk lah weyh. takkan nak tengok keluar air mata baru nak pujuk.

dan sebagai seorang AKU, aku tak mampu nak tunjuk how much i love you. dan itu aku. dari dulu.
just, one thing, plsss nampak! dengan sendiri.
i'm the one yang sangat mementingkan kesenangan diri, but once i do it FOR YOU, you mean a lot to me.
ohh. satu lagi, When a girl cooks for you, you know you mean a lot to her :)


tak nak marah. pendam lama-lama pun jadi busuk. borrring je nanti.
tapi, perempuan kan, hatinya lembut.
just say "i'm sorry" dengan sangat ikhlas, then kami akan terima.
heyy, sorry is magical word. remember that :)
si gadis pun jangan lah sombong yeee. kurangkan EGO :)

"If u truly love someone, you can't stay mad at them forever. As much as you want to hate them for what they've done, your heart won't let u"

bye :)

No comments: