mama, i love you :)



Cikgu Nora :)

mama, I would like to take this chance to greet you a Happy Mother's Day as I won't be there with you on this precious day! My silence for a while doesn't mean that I don't care. But God knows how grateful I am because you raised us four kids very well :)

Thank you for all the things you have done for me. I may not understand you on some things but I know that you're only doing what you know is right for me. I thank God for giving you as my mom because there's no other mother who could replace you to me.



#5factsaboutmymom mama sangat gilakan drama Indonesia. once dah pegang remote, no one boleh rampas :)
#5factsaboutmymom mama suka memasak dan tak suka membazir. if ada nasi yang tak habis, esoknya mama akan buat jemput-jemput nasi. haha. asal boleh je mama ni :)
#5factsaboutmymom mama suka tengok beg tangan. lagi-lagi kalau tengah sale. tapi mama tak pernah beli. sebab cerewet sangat. last-last terus tak beli langsung :)
#5factsaboutmymom mama memang kuat membebel. once ada benda yang salah, everything akan nampak salah. pernah sekali mama tengah marah & masuk bilik kitorang sebab nak marah bilik bersepah, tapi nasib baik bilik kemas. mama terus diam. *i saw mama's eyes yg melihat keliling bilik utk cari kesalahan. tapi xde. hehe :)
#5factsaboutmymom mama suka main game kalau free. bila dah mengadap game, jangan nak kacau. mama tak akan layan :)

#1realfactsi love you mama
bye :)


No comments: