sometimes i want to be like them..them..them..

merujuk kepada tajuk pun dah tahu, sometimes i want to be like them.
but, not sometimes, always wanted.
berjaya dalam bidang mereka, dalam masa yang sama, ada bidang lain yang mereka gapai.
seronok kan. how heaven they are.

beautiful
. excellent. sophisticated. perfecto.
yuh! yuh! nobody perfect. but for people eyes, there were perfect.

i think i'm about to change my style.
for sure, my 'kawansampaimati' pun will support since dia pun suka benda2 macam ni :)

tapi itulah, kewangan. helpless.
dan sebab itu, entah kenapa aku sanggup bergadai mata bulat ni untuk gigih mencari kerja dalam internet sampai lewat pagi.
never in my life. macam biasa, aku malas bekerja but i need some pocket money.
&& the most thing is, i have to try to walk alone. ala-ala aku ni super anti-social. malas nak make new friend.

tak salah kan kalau berangan? kalau berangan tu membantu, apa salahnya.
nak tak nak je
:)



macam s*** muka natural. no edit. no make up.
hambar kan. pucat.


bye :)

No comments: