"sepuluh ways" to win my heart

na, gua suka lu punya tajuk :)
ohh, ini farhanna atau nanna punya cara untuk y'uollss grab her heart. checkitout yaww! :)

"sepuluh ways" to win my heart.

1. Natural romantic. means, kau buat ikut suka kau without tahu benda yang kau buat adalah satu perkara yang romantik. nampak lagi jujur kan :)

2. tahu nak handle bila mood aku dah terbang, tahu nak cool down aku bila tahap marah aku di tahap maximum. erti kata yang lagi mudah, mampu buat aku senyum dengan mudah.

3. playing guitar, sing a song. tatap mata aku. enough said.

4. pandai control marah. pandai control setiap butir perkataan yang keluar dari mulut kau.

5. pandai, baik tapi tak berlagak pandai, tak mengaku kau baik. means, tak payah nak poyo sangat.

6. bila aku perlukan kau, kau ada, bila aku tak perlukan kau pun, kau ada. maksud, kau sentiasa ada untuk aku. dan jadikan bahu kau milik aku bila aku sedih.

7. easily say word maaf bila rasa kau salah. atau bila aku taknak mengalah. plss lah, jangan lawan ego aku! :)

8. pandai bergaul dengan orang keliling aku. maksud, keluarga, adik beradik, kawan-kawan dan sesiapa juga. kan Space Girls dah nyanyi, "If you wanna be my lover, you gotta get with my friends". && aku pernah ungkap dalam blog sebelum ni, 'Be my friend, and u will be my everything' :)

9. hebat dalam memberi dorongan. marah tiap kesalahan aku dengan cara yang hebat. maksudnya soft spoken bebeh!

10. cuma kau je tau jujur kau. jujur, sebab bila kau pegang hati aku, maksudnya aku dah percaya kat kau. tak payah putar belit. aku tak bodoh. fikiran aku ni panjang lebar.

ala, nak tambah satu lagi. kau kena hensem macam shaheizy Sam. mampu? haha. takpelah. luar aku tak pandang. yang penting aku selesa :)

bye :)

No comments: