tayangan di wayang vs rumah vs web


apa rasanya kalau tonton wayang pada siang hari, bila malam, search internet ada full movie? yang boleh didownload dan ditonton pagi petang siang malam? without spend amount of money!

lama tak menonton wayang. jadi ketagih aku dah kurang. dan bila lagi begini jadi, agak-agak perasaan nak menonton tu hilang terus.
mungkin kena tulis di 'Ditayangkan di Pawagam SAHAJA' then i'll consider it.

aku tak nampak apa-apa releven 3 tempat tayangan ni difightkan. sebab selalunya orang filem just scared dengan cd cetak rompak. now?
&& other thing, perakam cetak rompak pun takpayah susah-susah nak masuk senyap-senyap bawak camera masuk wayang. takpayah lagi nak cuak kalau kantoi. sebab akan ada alternatif lain untuk mereka yang lebih selamat dan rilex. kan?

entah. tepuk dada tanya selera.
bye :)


No comments: