Day 11 of photo challenge

Day 11 :A photo of your fave outfit.

nah!



super duper favourite outfit. jubah konvokesyen.
time ni masa konvokesyen diploma. walaupun baju ni besar gedabak nak mampos. tapi seronok.
pakej dengan tarbus atas kepala tu. goyang kepala goyang, nanti bulu tarbus pun goyang sekali macam libasan rambut. haha.
rasa bangga pun ada. walaupun cuma diploma. atleast, weyh, diploma kot.
terasa nak pakai lagi sekali. untuk degree pula. tinggal lagi setahun je lagi.
nak pakai dengan selempang pink. maksudnya kena tingkatkan usaha maintain Dean List untuk 2 semester ini. amin!

btw, baju biru yang aku pakai dalam jubah konvo tu, baju raya tahun lepas.
beli sehari sebelum raya. sebab terlalu cerewet sangat.
tapi tak sangka baju gua sama dengan baju pembaca berita Astro Awani. mungkin ada jodoh :)
hahaha.

ok. settle ye. selamat berpuasa :)

bye :)

No comments: