Day 27 of photo challenge

Day 27 : A photo of something green.

nah!


aku rasa ia nampak hijau. kan? atau aku salah pandang? atau kau buta warna? bye.
masa ni, opkos dalam hospital. rindu duduk dalam tu. sebab makan tidur je :)
budak2 nurse praktikal kat situ pun suka lepak katil aku, sampai kena marah dengan Sister :)
internet masa tu pun entah baik sangat bagi free je. dapat lah online kat hp. atleast kan.
tak kisah lah. tapi yang tak best nya ubatnya seksa. ok. malas ingat.

itu je. lebih seronok lagi, bila masuk hospital, sekeliling bagi perhatian. kan? :)

bye :)
fds written by fadhillasamsudin

No comments: