Mytv3 with Tip Toe Production

Just simple entry gua nak post since few weeks without laptop ni buat rasa ralat nak post entry baru.
Tapi aku tetap nak post. Untuk bagi satu peringatan.

Saksikan Mytv3 8hb January 2012 pada jam 5.30 petang ye :)
Sebab episod kali ni dibawah kelolaan Tip Toe Production iaitu aku & the gang!
In other word, muka aku pun ada sekali. Miahahahaha.

Ingin tahu apa yang menarik di Extreme Park Sunway Lagoon, jangan lupa saksikan Mytv3 minggu ini :)
dan nak tahu apa yang menarik dalam prank? kenalah tengok!

Last segment, ada kuiz. Nak jawapan, tanya aku.
benda simple je weyh :)

Bye :)


Written from iphone.

No comments: